♛ DELISAstory(s) ♛
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
i'm back DELISA ;)
Monday, 2 July 2012 @ 01:24 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum ;)
Lama sudah tidak update & meluah diteratak DELISA nie kan. Sorry. Sebab terlampau busy berjalan & spend time sama orang orang yang tersayang ;)
Esok 03072012, bermulalah perjalanan hidup aku yang baru. Untuk pertama kali dalam hidup aku berjauhan sama family tercinta dan meninggalkan pulau yang kecil ini untuk mencapai cita cita yang aku inginkan selama ini ;)

Mama babah 
doakan yang baik baik untuk anak mama & babah nie ok? Nanti rajin rajin lawat nonoy. Eyalah. Inda jauh bha tu KK tu kan? Tapi nonoy baru first time bha nie berjauhan. Nonoy inda boleh berjauhan sebenarnya sama kamu ;(
Tapi inda apa, untuk mama sama babah nonoy sanggup ;')
Jangan kamu maw tekanan tekanan dirumah huh. Sayang mama sama babah! XOXO <3

Abang & Adik 
Jaga rumah bagus bagus. Kamu 2 jaa dalam rumah tu anak Mama sama Babah. Aku nada suda. ;(
Jaga HAMSTER kesayangan kita tu. Si Bugsy, Kitty & Kiko. Jaga bagus bagus. Jangan dikasi mati. Abang, rajin rajin laa kau kasi makan Hamster tu ok? Jangan kau kasi biar kelaparan. Rajin rajin jugak pigi beli barang barang dorang. Segala vitamin minyak wangi durang. Ok? Aku maw nanti kalau aku balik, masih ada durang 3 ekor tu. Kalau teda kau yang jadi hamster oleh aku. Hihi. Nanti kalau kamu balik sekolah jangan lambat keluar dari sekolah tu ar. Yang ambil kamu lepas nie bukan aku, tapi babah ataupun pakcik Roslan tu kali. Ada kamu kena timbak dalam kereta kalau kamu lambat keluar :P
Kalau aku ok seja. Lambat kaa capat aku tetap tunggu. Ingat. Kamu teda driver suda lepas nie maw minta ambil kena hantar pigi mana mana ok? Bawa HP tu pigi sekolah supaya senang contact (kakak yang baik suru adik bawa HP ke sekolah) Then sabtu or ahad kalau awal pagi, teda suda yang maw masakkan kamu nasi gorengkan? ;'( Mesti kamu rindu nasi goreng ku nantikan? Yang kadang-kadang sadap kadang-kadang inda tu :P Tapi kamu makan jugakkan. Hihi. Abang, lepas nie nada orang yang minta buatkan Milo lagi. HAHAHA. Sepa suru Milo mu sedap. Lepas nie teda lagi yang suru kamu kasi mati lampu kalau tengah malam kan? HAHAHA. Kalau kamu pegi mcD ingat aku arr ;'(
Adik, jangan kau ingat bola mu seja. Belajar tu penting jugak dik. Pandai-pandailah kau bagi masa. Jangan keras kepala sana, jangan nakal-nakal sana dik, jangankan meradang nganya keraja mu sana. Baik-baik perangai tu. Dengar cakap mama sama babah. Jangan banyak kasi susah dorang nanti. Si abang pun sama. Jangankan jadi Incredible Hulk dirumah tu. Habis karang baju tu kuyakk :P
HAHAHA. Paling last, JANGAN PONTENG MENGAJI!



Sayang KAMU semua 



Anong 
Ingat, kau paling tua antara si abang & si adik.Jaga rumah. Jaga Hamster tu ok? Jaga kereta Kenari ku baik-baik. Jaga bilikku. Mun kau rindu aku, pigi seja masuk bilik ku tu. HAHAHA. Tidur sana semalam kaa dulu. Asak mua mu ke katil ku tu. Hihi.
Jangan banyak keluar malam. Nanti free kau kena ceramah dirumah. Selalu aku yang kena tanya-tanya oleh babah. Lepas nie teda lagi orang yang maw ea tanya, kau laa tu tarus ditanya nyaa. Bhoaaa :P
HAHAHAHA. IMY anongg! Sayang anongg! :D



Kaka Pyja, Wana & Kaka Jiela 
Cousin kuu! Cucu JAWA GROUP. HAHAHAHAAHA.
Kaka pyja ma Kaka jiela balik, aku lagi yang jalan pigi sambung study kan? Tapi inda apa, nanti raya aku balik kita jalan lagi puas puas ok? Siuk jalan sama kamu. mcD-ing, hangout, taman damai. Semua best! Ingat arr. Baju raya nanti kita beli sama sama. Tunggu aku baru kamu beli. Ok? Awas kalau kamu beli dulu. Inda ku maw lagi berjalan sama kamu :P
Wana. Take Care sayang ;) Jangan nakal nakal lagi ok? Kau cakap bulan 12 kau sambung study kan? Aku TUNGGU kauuu! Inda baik nie mungkir janji ar. XOXO!


*ehem!* ;)
Cik Pol  Imy! ;'( 
Sabar ok. Nanti kita jumpa. Time raya. Hee ;) 
Take Care. Jangan curang ><
 ingat ;) Tunggu aku balik ok? Goodluck with your MuayThai. I will support you. Doakan yang terbaik untuk aku disana. Jangan nakal nakal kalau aku tiada. ILY sayang ;)


Ok. Thats All ;)
Bye! Salam 


Older Post | Newer Post
welcome :)

Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.


Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping