♛ DELISAstory(s) ♛
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
CRUSH ♥
Thursday, 26 July 2012 @ 00:43 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum & hye to all walking bloggie :D
Hari nie suda hari ke-5 umat Islam menyambut bulan Ramadhan kan? Alhamdulillah. Buat masa nie puasa saya penuh dan ABC tu belum lagi tiba masanya :P

Guys ;'3
I got something to share. I do something stupid to my crush. I think laaa. Sebab rasa macam bodoh seja lepas terus terang dengan crush kita yang kita ada feel dengan dia kan? :'3
Sebab, saya terus terang pun atas nasihat orang. Orang tedekat saya. Kawan baik saya ;)
Dorang cakap, better terus terang daripada benda tu dirahsiakan. Sebab, kalau dirahsiakan ataupun perasaan tu dipendam, kau yang sakit. So, saya try. For the first time saya buat kejo gilo :O
Mengaku dekat jantan yang saya ada hati, jatuh hati & menyimpan perasaan selama ini. Aoh man! Dunia nie macam maw meletup saya rasa. Huru hara jadinya :'3

Semalam I text crush I. Sebelum tu kami memang ada texting. After that dia tertidur. So time dia tidur, saya text dia. Maw tau apa saya text? Euw. Semua mahu tau kan? Nyibok sangat! :P Okai okai!
ehem! :D "R****, actually kan, aku memang sukakan kau. Ada hati sama kau, jatuh hati sama kau. HAHAHAHA. Tapikan, aku inda berani maw show and maw bagitau kau yang aku suka dekat kau. And ini first time aku begini. Hoho. Means yang terus terang segala. Masa nie seja aku berani maw cakap. Kalau tunggu esok lusa confirm aku inda berani lagi. Then sebenarnya aku cuma maw bagitau kau seja. Kau terima atau inda, terpulang sama kau. Sebab yang penting aku suda cakap. Hee :'D
Hopely lepas nie kau inda menghindar dari aku. Yeaa laa. Kalau macam kau nda dapat terima, aku maw minta maaf sebab buat kau inda selesa sama aku. Aku cuma maw bagitau apa yang patut kau tau. Even inda terima aku, kita boleh kawan-kawan macam biasa. HAHAHAHA. Ok bye. Nite sam bangpeysssss :D
"

Statement berani matikan? pfftt -.-'
Macam menyesal pun ada. Puas hati pun ada :D
Pihak bunkface tiada bagi apa-apa respon pasal statement di atas :O
Ok. Macam ditolak? Yeah. Redha sejalah. Buat yang terbaik & tidak boleh putus asa. Itu seja jalannya. Permudahkanlah apa yang aku inginkan Ya Allah. AminYarabbalAlAmin ;)


Older Post | Newer Post
welcome :)

Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.


Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping